Exit Corona

Hoe starten we opnieuw op, na corona?

OPGELET: VANAF DONDERDAG 29 OKTOBER GELDEN ER IN VLAANDEREN TOT EN MET 19 NOVEMBER EXTRA CORONAMAATREGELEN, DIE OOK HET GEORGANISEERDE VRIJETIJDSLEVEN OP PAUZE ZETTEN.
DIT WIL ZEGGEN:
GEEN REPETITIES OF ANDERE VERENIGINGSACTIVITEITEN VANAF 12 JAAR.

VERDER GELDT ER VOOR (PRIVATE) SOCIALE CONTACTEN NOG STEEDS DE REGEL VAN 4.
Niet omdat we niet goed bezig waren. Maar uit zorg voor de zorg en voor elkaar. Even pauze, om daarna weer samen door te gaan.

We zijn na een lange voorloop zonder activiteiten (sedert midden maart) in onze jaarlijkse zomervakantie gegaan.
We wensen iedereen een gezonde, gelukkig en zonnige vakantie toe.

En verheugen ons er meteen op, dat we vanaf 16 augustus opnieuw mogen repeteren, mits een fiks aantal voorwaarden. Door plaatsgebrek in het eigen lokaal, zullen de repetities plaatsvinden in de kerk of in het OC (Crescendo 9u30-11u15 en Jong Crescendo 11u30-12u30). De Crescendoentjes repeteren vanaf 9u in het lokaal van Crescendo.

Met een aparte mail krijgen jullie alle bijzonderheden betreffende veiligheid en maatregelen. Zo zullen jullie b.v. enkel kunnen deelnemen via voorinschrijving, een eigen pupiter en opvangdoekje voor het condenswater uit jouw instrument moeten meebrengen, afstand bewaren van jouw medemuzikanten,....

We zullen telkens ook heel wat helpende, ontsmette handen nodig hebben voor en na de repetitie (verhuis, reiniging,...) .

Een serieuze waslijst aan voorwaarden, maar die zullen geenszins de pret van het opnieuw samen musiceren kunnen bederven.

Gelieve deze algemene regels strikt te volgen:

1. Het dragen van een mondmasker is verplicht tot wanneer je op je stoel zit en van zodra je van die stoel opstaat (vb. om naar het toilet te gaan).
    Voor wie geen inwoner van Kortrijk is: mondmaskers moeten hier altijd gedragen worden, bijvoorbeeld van zodra je parkeert en te voet naar de repetitie wandelt).
  2. Bij het binnenkomen van het O.C./de kerk volg je (nog strikter) de afstandsregel van 1,50 m (tenzij je samen bent met mensen uit je gezinsbubbel van vijf) t.o.v. anderen. Dat doe je ook als je met iemand een babbeltje doet.
  3. Ontsmet je handen bij het binnenkomen én bij het vertrekken.
  4. Tijdens de periode van vier weken, waarvoor de verstrengde regels gelden, gaat de bar na de repetitie niet open.
  5. Wie op reis is geweest, volgt strikt de regels van Buitenlandse Zaken. Je kan die nakijken op deze webpagina.

Aanwezigheid bevestigen voor repetities en kinderopvang

Gelieve per repetitie onderstaande formulieren in te vullen om uw aanwezigheid te bevestigen (en eventueel gebruik van de kinderopvang vooraf te melden).

Ouders van leden van Jong Crescendo en Crescendoentjes kunnen enkel binnen als ze ook ingeschreven zijn.

Lees vooraf alle te volgen corona richtlijnen.

Datum Crescendo (09:30-11:15) Jong Crescendo (11:30-12:30) Crescendoentjes (09:00-09:45)

! gewijzigd start uur !

Kinderopvang

Corona-aanspreekpunt

Philip Wittouck
philip.wittouck@skynet.be

Aanspreekpunt voor de opvolging, voor, tijdens en na de activiteiten,
voor de opvolging van de verschillende veiligheidsmaatregelen.

Verantwoordelijke coördinator

Jill Tanghe
jill.tanghe@telenet.be

Coördinator voor de repetities.